Service


Boersma Computers & Multimedia probeert zich met zijn service te onderscheiden van andere computerbedrijven.

Indien uw PC niet of niet goed functioneert, kunnen wij bij u langs komen om het probleem te verhelpen. Als er een probleem is met de hardware, kunnen wij voor vervangende onderdelen zorgen.

Soms zal het noodzakelijk zijn om, in overleg met u, uw PC mee te nemen. We proberen de reparatie zo spoedig mogelijk voor u uit te voeren. De PC wordt weer bij u thuis afgeleverd.

Onderhoud
Op een aantal manieren kunnen we uw systeem opschonen en optimaliseren:

  • Het maken van een kopie van uw belangrijke documenten (m.u.v. grote verzamelingen geluids- en videobestanden). De kopie wordt op een externe schijf gemaakt.
  • Het verwijderen van overbodige en tijdelijke bestanden, spyware, dialers, virussen en andere hinderlijke software.
  • Controle op werking en snelheid van het systeem.
  • Installatie van evt. updates
  • Defragmentatie van de harde schijf
  • Het optimaliseren van het register

Een goede onderhoudsbeurt van uw PC neemt veel tijd in beslag. Daarom zal het meestal wenselijk zijn om de PC mee te nemen, zodat we u niet alle uren in rekening hoeven te brengen.
Bij een normale onderhoudsbeurt heeft u de PC binnen 48 uur weer tot uw beschikking.

Bekijk hier onze tarieven.

Speciaal voor agrariërs
Boersma Computers & Multimedia beschikt over de nodige kennis aangaande de software van Agrovision, zoals met name Comru en in mindere mate over BAP en Mifas. Ook kunnen wij zeer goed overweg met VeeManager, het programma Belexpert en andere Ruma programma’s. Verder kunnen wij u bijstaan met de overgang naar elektronische oormerken bij geiten en schapen.