Hosting


Boersma Computers & Multimedia is één van de beste aanbieders van webhosting pakketten in Nederland. Dit komt door onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bij Boersma Computers & Multimedia kunt u goedkoop en eenvoudig webhosting aanschaffen, uw webhosting account wordt in bijna alle gevallen na betaling direct aangemaakt. U kunt er dan dus direct gebruik van maken.

Alle hostingpaketten en domeinnamen zijn te bestellen via ons speciale controlpanel.

Domeinnamen
Domeinnamen zijn bij ons goedkoop aan te schaffen. De domeinnaam is natuurlijk een van de belangrijkste punten van een website.

Domeinnaam Prijs
NL Domeinnaam €   5,95 incl. BTW
EU domeinnaam €   5,95 incl. BTW
COM Domeinnaam € 12,90 incl. BTW
BE Domeinnaam €   5,95 incl. BTW
NET Domeinnaam €   9,70 incl. BTW
BIZ Domeinnaam € 12,90 incl. BTW
INFO Domeinnaam € 12,90 incl. BTW
ORG Domeinnaam € 12,90 incl. BTW

Hostingpakketten

Pakket Small pakket
Medium Pakket
Large Pakket
Schijfruimte
1500 MB 7500 MB 15000 MB
Dataverkeer
20 GB 100 GB 200 GB
Subdomeinen
Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Controlepaneel
DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin
Installatron
Maandelijks
€ 0,95 EUR * € 3,35 EUR * € 5,25 EUR *
BESTELLEN BESTELLEN BESTELLEN
Wordpress ondersteuning
Joomla ondersteuning
Magento ondersteuning
phpBB ondersteuning
PHP 5.2 + PHP 5.3
Zend ondersteuning
IonCube ondersteuning
CGI
Perl
.htaccess (mod_rewrite) ondersteuning
Cronjobs
Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
MySQL 5.1
MySQL databases
Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Externe MySQL databases
E-mail adressen
Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
E-mail forwarders
Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
E-mail autoresponders
Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Catch-all e-mail adressen
Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
FTP accounts
Dagelijkse back-up
One-click back-up
WebAlizer statistieken
Toegang tot raw logs
Adult content toegestaan

Omdat Boersma Computers & Multimedia één van de betere hosting bedrijven van Nederland is hebben wij de kennis en personeel om u een betere kwaliteit aan te bieden voor een lagere prijs. Zo is ons webhosting platform erg geavanceerd. Al onze webhosting servers staan in een high availability cloud. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook! Mocht een server bijvoorbeeld plotseling uitvallen dan wordt dit automatisch opgevangen door andere servers waardoor er er geen downtime is! Verder is alle data op een volledig redundante SAN opgeslagen en iedere SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie waardoor uw data veiliger is dan ooit. Ook zijn al onze webhosting servers voorzien van workload balancing: Een server wordt op basis van de huidige drukte automatisch het nodige vermogen gegeven.

Boersma Computers & Multimedia is een snel groeiend, innovatief en dynamisch bedrijf dat geen seconde stil staat en zich continu blijft verder ontwikkelen om u altijd het beste product tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden.

Gratis scripts meegeleverd
Bij ieder van onze webhosting pakketten wordt Installatron meegeleverd. Hiermee kunt u met een klik op de muis meer dan 40 scripts installeren. Denk hierbij aan phpBB, WordPress, Joomla, Magento en nog veel meer!

Uiterst geavanceerd en kwalitatief platform
Omdat Boersma Computers & Multimedia een kwalitatief goed webhosting bedrijf van Nederland en België is, is ons webhosting platform erg geavanceerd. Al onze webhosting servers staan in een high availability cloud. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook!

U wordt geplaatst op Nederlandse servers met Nederlandse IP adressen
Alle servers van Boersma Computers & Multimedia zijn fysiek gelegen in Nederland. Dit brengt enkele grote voordelen met zich mee. Vanwege de centrale ligging en de uitstekende infrastructuur is uw website extra snel. Onze Nederlandse webhosting pakketten worden geplaatst op servers die voorzien zijn van Nederlandse IP adressen. Dit brengt grote voordelen met zich mee voor Nederlandse zoekmachines (o.a. Google.nl en Bing.nl).

Up-time garantie van 99,9%
Boersma Computers & Multimedia garandeert bij ieder webhosting pakket een uptime van 99,9%. Is dit onverhoopt niet het geval dan krijgt u het betaalde bedrag terug.

Niet tevreden? Geld terug, zonder gezeur!
Wij zijn zo zeker over de kwaliteit van onze diensten dat wij onze klanten 14 dagen geld terug garantie bieden. U ontvangt zonder gezeur, binnen 48 uur uw geld terug.

Support meestal binnen 24 uur
Boersma Computers & Multimedia heeft enkel helpdesk medewerkers die niets anders dan de beste ondersteuning willen bieden aan de klant. Dit resulteert in professionele, duidelijke en snelle antwoorden van onze helpdesk op uw vragen.

Geen stilzwijgende verlenging
Wij verlengen uw abonnement pas als u aangeeft dat te willen doen. Wij verlengen dus helemaal niets stilzwijgend, tenzij als u dat wél wilt.

* Genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. domeinnaam. Betaling geschied per jaar of halfjaar