Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van de ICT-voorzieningen op evenementen voor o.a. tijdelijke (productie)kantoren, ticketbalies en voor de pers. De voorzieningen strekken zich uit van het leveren van tijdelijke WiFi netwerken en telefoontoestellen tot en met het realiseren van complete glasvezelverbindingen tussen verschillende delen van uw evenement.

WiFi en netwerken

Wij promoten paperless events en door de vele smartphones en tablets op evenementen is ook dit mogelijk. Afhankelijk van de beschikbare bandbreedte en budget zetten we zo optimaal mogelijk WiFi in. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos. Van WiFi voor alleen de productie en artistarea tot WiFi netwerken voor bezoekers en crew. Wij leggen voor u gescheiden netwerken aan voor organisatie, media en publiek. Gemanaged met behulp van routers, firewalls en switches.

VoIP

Voor evenementen is het noodzakelijk om 1 contactpersoon naar buiten te communiceren. Wij kunnen u hierin helpen door het leveren van een vast telefoonnummer. Dit nummer kunt u vervolgens op alle mogelijke manieren laten doorschakelen naar 1 of meerdere persoon binnen uw organisatie. Tevens kunnen wij tijdens de productie 1 of meerdere telefoontoestellen in het productiekantoor plaatsen. Uiteraard kunnen wij deze toestellen en nummers ook het hele jaar door plaatsen in uw kantoor.

PIN automaten

Op evenementen en festivals is het tegenwoordig gebruikelijk dat aankopen ook doormiddel van PIN betaling kunnen worden voldaan. Als u geen PIN automaat heeft, dan laat u simpelweg omzet liggen. Wij kunnen u PIN automaten leveren vanaf slechts € 35,- per terminal. De PIN omzet wordt binnen 2 werkdagen op uw rekening bijgeschreven. Mocht u interesse hebben, vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Internet op de bouw

Voor aannemers van grote bouwprojecten is het steeds belangrijker om internet in de uitvoerderskeet beschikbaar te hebben. Wij kunnen u helpen aan deze internetverbindingen. Samen met u kijken wij wat voor verbinding u nodig heeft en hoe lang deze verbinding er dient te zijn. Afhankelijk van deze voorwaarden komen wij met een passend voorstel. Voor publieke bouwprojecten kunnen wij camera’s leveren, zodat de burger kan meekijken met het bouwproject.