De gemiddelde Nederlander wil tegenwoordig comfort, gemak, zich veilig voelen in eigen huis en besparen op energie. De meeste mensen denken dat huisautomatisering een product is dat voor een gemiddeld huishouden niet betaalbaar is. Dit is echter gedateerd, huisautomatisering is voor ieder huishouden betaalbaar!

Huisautomatisering kent verschillende voordelen in onder andere de dagelijkse routine. Thuiskomen in een comfortabele huis van alle gemakken voorzien, dat wil iedereen. Huisautomatisering is geschikt voor elk type woning. Woont u in een rijtjeshuis, appartement of een vrijstaande woning? Huisautomatisering kan in elke type woning gebruikt worden. Huisautomatisering is niet alleen bij nieuwbouw, renovatie of een verbouwing makkelijk toepasbaar, ook in een bestaande woning kan huisautomatisering toegepast worden.

Verandert uw woonsituatie? Is er gezinsuitbreiding op komst bij u, of gaan uw kinderen binnenkort het ouderlijk huis verlaten? Wilt u uw eigen ouders zo lang mogelijk de kans geven om thuis te blijven wonen in een veilige en comfortabele woonomgeving?

Huisautomatisering is geschikt voor elke levensfase. Huisautomatisering verandert met u mee als uw woonsituatie verandert.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.
Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren past u uw woning of kantoor gemakkelijk aan en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.

De installatie is erg gemakkelijk en niet intensief, u behoeft geen nieuwe kabels te leggen en de miniatuur modules passen in de montagedoos achter uw huidige schakelaars.  U kunt het systeem gewoon gebruiken met uw huidige elektrische installatie en uw bestaande schakelaars. Fibaro is meer dan een systeem om draadloos uw apparaten te kunnen schakelen, het is een betrouwbare gastheer, een persoonlijke assistent die zorg draagt voor uw familie en uw woning. Fibaro is een totale verandering van uw leven. Fibaro is de toekomst. Ervaar hoe gemakkelijk het is, uw leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Camerabewaking
Binnen huisautomatisering valt ook camerabewaking. Tegenwoordig is op steeds meer plaatsen camerabewaking aanwezig ook bij particulieren thuis. Dit komt omdat camerabewaking steeds goedkoper wordt en de beeldkwaliteit beter is. Ook in de camerabewaking kunnen wij u verzien. Van 1 enkele camera tot een compleet systeem met meerdere camera’s en/of recorders.