Met vakkundig netwerkbeheer zorgen wij voor het zorgeloos beheer van uw IT-omgeving, zodat u met uw dagelijkse werkzaamheden bezig kunt zijn. Hiermee zijn wij werkzaam in de volledige ICT-infrastructuur van uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan routers, servers, switches en alles wat er komt kijken bij het verbinden van de werkplekken en apparatuur binnen uw organisatie. Als eindverantwoordelijke voor uw netwerkbeheer dragen wij de zorg voor de capaciteit, functionaliteit en integriteit van uw infrastructuur.

WiFi

Overal en altijd online? Dat is inmiddels geen luxe meer maar gewoon een basisbehoefte. Waar we ook komen, we verwachten op het WiFi-netwerk te kunnen. Als bedrijf, vereniging of instelling wilt u uw medewerkers, klanten of bezoekers vast ook gratis wifi aanbieden, maar dat moet natuurlijk wel veilig en zonder veel gedoe. Dat regelen wij voor u. Met een zakelijk WiFi-netwerk waardoor alle gebruikers overal goed online kunnen.

Voor een goede, mobiele connectiviteit is voldoende bandbreedte en capaciteit van uw netwerk een eerste vereiste. Maar daarnaast wilt u ook uw netwerk beveiligen zodat de andere gebruikers niet toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens. Met de WiFi-producten die wij aanbieden, is dat geen probleem meer. Passend bij uw situatie creëren wij een oplossing voor uw netwerk. Onze WiFi-netwerken zijn ideaal voor de zakelijke markt waarbij meerdere gebruikers tegelijkertijd het internet zullen gebruiken. Zoals voor bijvoorbeeld bedrijven, horeca, instellingen met een wachtkamer of sportkantines. Wij creëren draadloze netwerken die groot genoeg zijn om het hele gewenste gebied te voorzien van internettoegang. Met meerdere accesspoints, zowel voor binnen als buiten krijgt u een totaal dekkend WiFi-netwerk.

Met onze WiFi-netwerkoplossingen heeft u verschillende voordelen:

 • Stabiele WiFi-verbinding
 • Hoge snelheid (802.11ac)
 • WiFi op 2.4 GHz en 5 GHz netwerken, waardoor WiFi nog stabieler en sneller is.
 • Oplossingen voor indoor- en outdoor-wifi-netwerken zijn samen te voegen in een netwerk
 • Altijd een oplossing op maat dankzij de diverse geavanceerde features
 • Meerdere accesspoints die centraal kunnen worden beheerd

Tevens kunnen we ook bij u thuis voor een stabiel WiFi netwerk zorgen. Ook thuis wordt er steeds meer gebruik gemaakt van internet en is het belangrijk dat dit stabiel is. Een WiFi-router van de provider in de meterkast is vaak niet meer genoeg. Wij zorgen dat u in uw hele huis en/of tuin een stabiel WiFi netwerk heeft. Naast WiFi voor bedrijven en particulieren leveren wij ook WiFi voor evenementen.

Wilt u meer weten over een draadloos netwerk voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

VoIP

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent bellen via een internetverbinding. Bellen via een internet verbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste factoren gezien.

Veel mensen denken dat VoIP-telefonie een nieuwe techniek is. Dit is echter niet het geval, het bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt zelfs 20% van de bedrijven boven 50 medewerkers al gebruik van VoIP. VoIP krijgt op dit moment veel aandacht, omdat steeds meer bedrijven zich richten op de telefonie-markt. Dit betekent betere en voordelige hardware en meer aanbieders van oplossingen. Daarnaast is de netwerkinfrastructuur tegenwoordig geschikt om VoIP te faciliteren.

Een overstap naar VoIP-telefonie is zinvol indien de investering kan worden terugverdiend. Gelukkig is gemiddeld gezien de investering voor VoIP diensten niet zo heel groot. VoIP bellen is in vergelijking met ISDN of analoog bellen is tientallen tot honderden euro’s in de maand goedkoper.

De voordelen

 • Perfecte verbinding
 • Flexibel en schaalbare oplossing
 • Gesprekken kunnen opgenomen worden
 • Meerdere bedrijven binnen één netwerk
 • Besparing op belkosten

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken naar uw specifieke mogelijkheden, vul hiervoor het contactformulier in.