De afhankelijkheid van computers en data is bij de meeste bedrijven groot. Een goed beheer van de PC’s, laptops, tablets en servers stelt uw medewerkers in staat hun werk goed uit te kunnen voeren en voorkomt storingen. Wij zorgen graag voor uw hardware en software, eventueel gecombineerd met netwerkbeheer en VoIP.

Systeembeheer omvat onder andere de volgende taken:

  • Automatische back-ups inregelen en checken
  • Updates voor besturingssystemen en software installeren
  • Het installeren en instellen van hardware en software
  • Werkplek- en gebruikersbeheer
  • Desgewenst ook netwerkbeheer en VoIP beheer

Een goede onderhoudsbeurt van uw systeem neemt veel tijd in beslag. Daarom zal het soms wenselijk zijn om uw PC mee te nemen, zodat we u niet alle uren in rekening hoeven te brengen.

Remote systeembeheer

Over een beveiligde verbinding kunnen wij de meeste systeembeheer-taken op afstand uitvoeren. U heeft geen omkijken naar het periodiek onderhoud en bijvoorbeeld het maken van back-ups. Zijn er problemen of dient er iets gewijzigd te worden? Dan kijken we op afstand mee, of komen we bij u langs. Wij staan voor u klaar en denken met u mee.

Speciaal voor agrariërs

Boersma Computers & Multimedia beschikt over de nodige kennis aangaande de software van Agrovision, zoals met name Comru en in mindere mate over BAP en Mifas. Ook kunnen wij zeer goed overweg met VeeManager, het programma Belexpert en andere Ruma programma’s. Verder is er in het bedrijf de nodige kennis over automatiseringstechnieken voor agrariërs, zoals melkrobots en voerrobots. Wilt u overal op uw bedrijf de beschikking hebben over WiFi of gebruik maken van supersnel internet via glasvezel, ook daarvoor bent u bij ons op het goede adres.